Hackney Downs Studio – The Wall 2012/2013

gab colloborated with Hackney Downs Studios (HDS) and local schools / youth centers for the wall project in 2012 and 2013

HDS transform their existing urban space of the car park into a vibrant outdoor gallery.  30 wall spaces became open canvases for artists to create anti-industrial murals, and showcase their work in one of the largest artistic communities in East London.

In 2013 gab worked on the community side, creating two panels. For one collaborating with 15 students from Shacklewell School, and the other panel we worked with graphic designer Alice Smith and students from Horizon school.

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

One comment

  1. Pingback: The Wall Video «

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s